28. marraskuuta 2013

Luokkaretki Stadiin

Moi kaikki!
Koulupäivä on nyt pulkassa! Mentiin koulun kanssa tänään luokkaretkelle Helsinkiin. Kierreltiin siellä Kampin kappeli läpi, piipahdettiin Heksingin yliopistossa ja lopuksi vielä käytiin tuomiokirkossa. Oli ihan kiva reissu ja mukavaa vaihtelua perus koulupäivään. Shoppailu stadissa jätettiin nyt toiseen kertaan! 
Kampin kappeli oli mielenkiintoinen paikka. Se näytti hyvin huomiotaherättävältä rakennukselta. Monet luokkalaisemme sanoivat, että se näyttää saunalta tai isolta kahvikupilta. Kappelin sisäkatto taas muistutti enemmänkin kananmunaa.
Helsingin yliopistossa käytiin vain siinä aulassa syömässä eväitä. Tai no, vessataukoa lukuun ottamatta.
Tuomiokirkossa käytiin myös. Se näytti hienolta valkoiselta kirkolta ulkoa ja oli todella suuri sisältä. Ihasteltiin myös kirkon ulkopuolella olevaa Aleksanteri toisen patsasta.
Reissuun lähdettiin bussilla ja sitten vaihdettiin junaan. Takas tulomatka sujui pelkästään bussin kyydissä. Oli huvittavaa istua busissa kun pelkästään kuudesluokkalaiset valtasivat koko bussin ja muut matkustajat saivat seisoskella. Ei muuta tällä kertaa. Tossa vielä muutama kuva päivästämme!








- Nea

2 kommenttia: