12. joulukuuta 2013

Wow, oli kivaa!



(Salil eka salil vika - Musta Barbaari)

Moi!
Maanantaina ja tiistaina tehtiin viimisetkin joulukoristeet valmiiksi, ja keskiviikkona olikin myjäiset. Oli todella kivaa ja hyvä meininki päällä! Musta Barbaari esiintyi meille Prinssi Jusufin kanssa. 

Myyjäiset alkoivat viideltä. Siellä oli pöydät laitettuna, jotka olivat täynnä myyjäistuotteita ja herkkuja. Salissa soi musiikki täysillä ja ihmiset odottelivat innoissaan Mustan Barbaarin saapumista. Osa puhui, että Barbaari saapuisi silloin viideltä heti, osa sanoi että vasta kuudelta, mutta lopulta hän saapui vaille seitsemän, esiintymään meille. Hieman myöhässä, mutta hyvää kannattaa odottaa. Ennen Barbaaria lavalle kummiskin nousi Non Fighting Generation  - järjestön kaksi ihmistä puhumaan meille suvaitsevuudesta, sekä ennaltaehkäisystä nuorten syrjäytymistä vastaan.
Sitten kun Barbaari vihdoinkin saatiin sinne lavalle, niin hän halusi kuvata Instagramiin videon meistä ja siitä itsestään. Se oli ihan kivaa.

- Mikä ainut hyvä kiusaus koulussa? Kysyi Musta Barbaari. 
-Kinkkukiusaus on ainut hyvä kiusaus koulussa! Kaikki ihmiset huusivat kuorossa.

Sitten hän hän esitti meille biisin, Salil eka salil vika (Kuuntele se tuosta valkoisesta yt palkista postauksen alussa!) Esityksen jälkeen siirryimme ulos salista ruokalaan, jossa hän jakoi nimikirjoituksia ja sai ottaa myös Mustan Barbaarin ja Prinssi Jusufin kanssa yhteiskuvan.

Myyjäis tuotteita menin hyvin kaupaksi sinä iltana. Sytykeruusulaatikot myytiin kaikki, ja ei jäänyt muitakaan juttuja paljoon yli. Rahaa kertyi tosta tapahtumasta jo toista tuhatta euroa.

Ei muuta tällä kertaa! Kattokaas vielä tosta kuvia eilis illasta!
  


- Nea

8 kommenttia: